Založ si blog

Krádež v priamom prenose

Krádež v priamom tv prenose na TVLux.

Je štvrtok. Na návšteve mám priateľov z Nemecka a Poľska. Práve sa pripravujeme na ďalšiu trasu, ktorú na jar spoločne absolvujeme ako prejav spoločnej blízkosti, spoločných hodnôt a spoločnej CESTY. Pri debate v periférnom uhle vidím ako sa manželka po krátkom snažení prepnúť TV program na niečo zaujímavé dostane k vysielaniu TV LUX. Akýsi moderátor Jano začne rozhovor s troma ľuďmi v štúdiu. Jeden sa predstaví ako Kolumbijčan, druhý ako podvodník Slavo a tretia ako klamárka Eva. Bavia sa o tom, čo už funguje na Slovensku 5 rokov. VRAJ TO IDÚ ROBIŤ. Niektorí z nás to dobre poznajú. Veľmi dobre a dosť dlho na to aby sa podvodníci vydávali za pravých organizátorov. Boli sme na tejto ceste a poznáme ju celú aj obetavých aktérov a organizátorov výstavby cesty a Svätojakubských putovaní po Jakubskej ceste. Hostia v štúdiu v priamom prenose si vymýšľajú, redaktor ich povzbudzuje a dopĺňa. Ukradnutá pútnická cesta sv. Jakuba v nesprávnych rukách. (Mohol by to byť titul či podtitul relácie a určite by mala lepšiu sledovanosť.) Pár našich priateľov píše do relácie emaili a otázky. Čo za dezinformácie a klamstvá vysielate. To je plagiát, zavádzanie a klamstvá. Sú prekvapení a zhrození. Redaktor nereaguje zámerne, manipuluje a vyberá čo sa mu hodí, aby to vyzeralo ako napudrovaná zdochlina. Hostia sa pofotili pri ich ,,činnosti,, a ukazujú to čo nerobili. Zabúdajú povedať, že je to plagiát a kradnuté niečo čo im nepatrí. Slavo Engel, Eva Kocanova, podivný Kolumbijčan Castor a ich krádež Jakubskej cesty v priamom prenose. Nie, nie sme šokovaný ani naši priatelia z Poľska a Nemecka. Pozeráme sa len na nemorálny podvod. Ako na Slovensku sme na to zvyknutý. Deje sa dnes kadečo. Čím špinavejšie a podlejšie, tým lepšie. Len naše deti, ktoré s nami boli na otvorení Jakubskej cesty v roku 2012 a 2013 v Košiciach s biskupom Milanom Lachom, SJ majú otvorené ústa a myslia si že sa im to len sníva. Dcérka Janka sa nás pýta: Mamka, ocko ako môžu ľudia takto kradnúť, klamať v kresťanskej TV a hovoriť že nejakej veci pomáhajú? Veď je to zvrátené? Ježisko to určite neschvaľuje. Je to proti nemu a proti jeho zasadám. Odpoveďou je naše ticho, ktoré preruší náš priateľ z Poľska: Klamstvo ľudí sa nachádza aj v Biblii, no časom sa príde na to, že klamár klamal. Skôr alebo neskôr. Viete predsa že Božie mlyny melú pomaly ale isto. Aj vy deti môžete povedať Cisár je nahý. Odvážne a jednoducho. Demaskujte klamárov. V tom je odvaha brániť život a pravdu. Aj deti vo Fatime tak robili, hoci im zakázali o pravde hovoriť. Trpeli ale dnes sú sväté fatimské deti: Hyacinta a Francesco.
Katolícka TV LUX v priamom prenose nemorálne a vulgárne ukazuje krádež ako sa k niečomu dostať s ľahkosťou a podlosťou. Dáva to ako vzorový príklad. Nám rodinám, našim deťom i našim priateľom zo zahraničia. Čo na to Boh? Pozerá sa. Až príde jeho čas. Ak soľ stratí chuť vyhodia ju.
Nie priatelia nie je to fikcia. Je to náplň štvrtkového programu Doma je doma v TV LUX.  
Práve som sa dozvedel že našli ukradnutú časť Dona Bosca v Taliansku. Pred pár dňami ju ukradli. Mám nádej že ukradnuté sa aj na Slovensku raz vráti tam kam patrí. Napomôžme tomu. Statočnosť nevzniká apatiou ale demaskovaním klamstiev a zla. Len odvaha k dobru a pravde zmení túto krajinu. Majme k tomu odvahu.

Eko Slovensko

19.06.2017

Prechádzal som sa po zabudnutej ceste, ktorá bola preseknutá nedokončenou diaľnicou. Nedalo sa ísť ďalej. Tak som si zvolil inú trasu, kade som ako dieťa chodil pešo 5-10 km každý víkend. Nedalo sa to vydržať. Vtedy dve tri autá za hodinu. Teraz jedno auto za druhým. A označenie C pre cyklistov len utvrdzovalo ľudí, že sa musia vrátiť, že je to cesta smrti a nie [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4033x
Priemerná čítanosť článkov: 2017x

Autor blogu

Kategórie

Archív